event & conference management
Als uw strategisch en operationeel partner voor de organisatie van | inter | nationale business events, meetings en conferences helpen we u graag uw doelstellingen en successen te behalen. Onze werkzaamheden bestaan uit o.a. strategie, advies, creatie, organisatie, hospitality, coördinatie en evaluatie.

event support
Als teamgenoot en verlengstuk van uw organisatie. U houdt uw project in eigen hand. Wij sluiten aan, ondersteunen en voeren uit. Van hotelboekingen en stand ontwikkeling tot logistieke planning, conference registratie en secretariaat.

ad interim projectmanagement
Interne projecten en veranderingen vragen vaak om een externe begeleiding en/of uitvoering. Het managen van een opdracht is onze professionele uitdaging en passie! Krachtenbundeling is de basis van succes. Wij helpen u om uw interne of externe doelstellingen tot een succes te maken. Samenwerking in interne en externe projectteams, totale coördinatie, planning en deadlines alsmede de aansturing en controle op gemaakte afspraken, taken en verantwoordelijkheden.

netwerk met internationale partners
In alle Europese landen alsmede op de andere continenten werken wij samen met DMC’s – Destination Management Companies. Deze bureau’s behoren bij de top en zijn geselecteerd op professionaliteit, betrouwbaarheid, solvabiliteit, bestaansduur en referenties. Ze hebben bewezen dezelfde waarden en normen te hanteren als Willems projectmanagement.

Great things are not done by impulse,
but by a series of small things brought together.

– Vincent van Gogh –